Camimizin Merdivenleri ve Lavoboların Tadilatı yapıldı

İmircik Dernegimiz tarafından Köyümüz Camisinde giriş merdivenleri abdeslikler ve lavobolar da yapılan tadilat tamamlanmak üzere son gelindi .. Tadilatta büyük emeği geçen başta başkan Önder Değirmenci ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Bu corona virüsünün işlerimizi zora soktuğu şu zor zamanlarda köyümüz halkının özellikle İstanbul da yaşayanların katkılarıyla bu tadilat gerçekleşti.

Böyle yardım ve hayır işlerine kim yardım eder bilinmez ve bu konuda  mutlaka belirtmek gerekirki köyümüz kızları başka yerde gelin olanlarda büyük maddi yardıma bulundular. Kedilerine teşekkür ediyoruz.

Bizim ilk planımızdan daha fazla 2 hatta 3 katına maliyet tutan bu iş için  bazı kişiler hariç ne köy halkından nede muhtarlıktan beklediğimiz desteği ne yazık ki göremedik, ne maddi olarak nede bireysel yardım konusunda destek alamadık, bu durum bundan sonraki yapılacak işlerde Dernek yönetiminin şevkini kırdı.
Buranın yapımında katsı olan kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz Mevlam verdiğiniz yardımların karşılığını bu dünyada malınızı kat kat misliyle artıracaktır inşallah bu tür hayır işlerinin gerçek mükafatını ALLAH yarın Ahirette kat kat fazlasıyla verecektir inşallah… Bereket versin ALLAH razı olsun.
Tekrar başta başkan Önder Değirmenci ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir