2019 yılı Pikniğimiz

İmircik Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince bu yıl sekizincisi düzenlenen İmircik Piknik Şöleni, mahalle ve çevre halkının katılımıyla yapıldı.

Oldukça yoğun bir katılımın olduğu Piknikte canlı müzik Davul zurna, eşliğinde dostların tarif edilemez doğal güzellikler içinde yaşadı bu bu özel günde, Derneğimizin dağıttığı şapkalar ayrı bir renk kattı,Birçok yarışmalar, Çekilişler, Keşkek İkramı ve Tatlı bir çekişme içinde Ağalık seçimi yapıldı Sabri yılmaz yine bu senede köydeki Ağalığı kimseye kaptırmadı Piknik Ağası Sabri Yılmaz oldu.

Mahalle Muhtarı Mustafa Korkmaz ise iki yıldır düzenlenen piknik ile bayramların daha güzel yaşandığına değinerek; birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

Dernek Başkanı Hüseyin Korkmaz da bu yıl ikincisini düzenledikleri etkinliği geleneksel hale getirmek için çalışacaklarını belirterek, “Derneğimizin sloganı ‘Birlikte yürüyelim, izimiz yol olsun’ diyerek yola çıktık ve inşallah bu yolda bizler ve bizden sonrakiler yürümeye devam edecekler” dedi.

 

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise, Havzalıların birlik ve beraberliğine katkı verecek her türlü etkinliğe destek vermeye çalıştıklarını belirterek, “Bayramı bayram gibi yaşanan tüm İmircik halkımıza teşekkür ediyoruz. Bu program, milletimizin birlik ve beraberliğinin güzel bir örneği oldu. Tüm katılımcıların ve halkımızın Kurban Bayramını kutlarım” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Hüseyin Korkmaz ve Mahalle Muhtarı Mustafa Korkmaz, pikniğe katkılarından dolayı Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e plaket takdim ettik.

Bu rogramı bu senede bitirmiş olduk purograma katılan sayın belediye başkanımız sebâttin özdemir ilce başkanım kadir kayan bafra dernek başkanılarımız ramazan durmuş ve muammer durmuş ve kaymur dernek yönetimi havza fedarasyonumuzun kadın kolları başkanı nuriye gümüş başkanıma katılım sağlayan tüm müsafirlere teşekkür ediyoruz

 

. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir pikniğe katılan aileleri ziyaret ederek bayramlaştı.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç, gökyüzü, çim, çocuk, düğün, kalabalık, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç, çocuk ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, ağaç, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, ağaç, çocuk ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve masa

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ağaç, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, Hüseyin Korkmaz ve Ismail Şahin dahil, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir