MEHMET KUL Vefaat etti.

Köyümüz sakinlerin merhum Hasan Kul un oğlu Havza Belediye personelinden MEHMET KUL Hakkinrahmetine kavustu 13 kasım 2022 pazar günü hakka yürüyen Merhum pazartesi günü köyümüzde defnedildi.

Pazar günü rahatsızlanarak hayatını kaybeden Havza Belediyesi Temizlik İşleri personeli Mehmet Kul toprağa verildi. 53 yaşındaki Mehmet Kul için belediye önünde tören düzenlendi.

Pazar günü rahatsızlanarak Havza Devlet Hastanesine kaldırılan ve burada kalp krizi geçirdiği tespit edilen Kul Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Kul sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Mehmet Kul için 10 yıldır çalıştığı Havza Belediyesi önünde tören düzenledi.

Törende konuşan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Belediyesi olarak hüzünlü bir gün yaşadıklarını belirterek; “10 yıldır belediyemizde ilçemize hizmet veren değerli bir çalışanımızı kaybettik. Çalışma arkadaşımız Mehmet Kul’a Allah’tan rahmet diliyorum. Havza Belediyesindeki mesai arkadaşları olarak bizler hakkımızı helal ediyor ve kederli Kul ailesine baş sağlığı diliyoruz.” Dedi.

Konuşmanın ardından belediye personelinden helallik alınarak Kul için dua edildi.

Kul’un cenazesi daha sonra Bahçelievler Mahallesindeki evine götürülerek helallik alındıktan sonra köyümüzde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Cenaze namazına Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Belediyesi Meclis Üyeleri, Havza Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Kurt, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ALLAH Rahmeteylesin mekani Cennet olsun Havza Belediyesi Çalışanı Kul Toprağa Verildi

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı '13-11-2022 MEHMET KUL ALLAH Rahmeteylesin Mekanı Cennet Olsun.' görseli olabilir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir