TAZİYE ve TOPLANTI

25 kasim pazar 13-16 arasi Dernekte, Vefaat edenler Recep Canaz, Abdullah Canaz,Nazmiye Kul,Latife Uysal, Mustafa Esen, Huseyin Yarar, Kurtca Yilmaz, Nefise Degirmeci,Fadime Korkmaz, Iskender Kesin Osman Korkmaz ve butun gecmislerimiz Icin KURAN i kerim okundu, Hocalarımız Nurettin Ömer ve Misafir hocamız….. okumasıyla duyygulu ve gerçekten anlamına layık program oldu,

Oldukça yoğun bir katılımla yapılan program şunu gösterdiki Dernek merkezi artık ufak geliyor,

İkramlardan sonra yapılan Dernek 2019 yılı değerlendirme toplantısında Gelecek dönem taziye programın bir salonda ve Bayanlarında katılımıyla yapılmasına Karar verildi..

Gelecek yıldan itibaren Dügün Nüşan Ve Sünnetlerde zarf kullanılması zarfların dernek tarafında önce bayz zarf kullancagız ilerde 3 renk Düğün için Beyaz Nişan için Pembe Sünnet için Mavi olarak hazırlanıp baskı yapılması kagıt kalitesi içesini belli etmeyecek şekilde salonda zarfların dagıtılması ve takı sandığıyla birlikte ailelere verilmesi sonunda artan zarlarla birlikte geri alına bileceğine karar verildi, ayrıca dereneğin aktif çalışmaları konusunda görüşler öneriler yapıldı, Aidataların toplanmasındaki sıkıntılar, sms sistemine kayıtlar,  ve diğer faliyetlerin tarih konusunda görüşmeler yapıldı.

İftar için ilk hafta sonu olabileceği, iyi organize olunarak yemek konusunun çok iyi organize edilmesi gerektigi görüşüldü.

2019 Yılı Piknik Ramazan Bayramı 3. olası yününde görüş saglandı. ama yinede okulların bayram sonrası tatil olup olmasına bakılacak.

 

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir